POLICISTI RABIJO POMOČ PRI ISKANJU VANDALOV: Na deponiji v Kopru poškodovali in okradli 14 vozil

Kronika

Včeraj dopoldan so na Policijski upravi (PU) Koper prejeli obvestilo, da je na deponiji v Kopru nekdo poškodoval 14 vozil, ki so bila v ograjenem prostoru. Na vozilih so razbili stekla, poškodovali notranjost vozil, z 12 vozil pa so ukradli tudi akumulatorje. Policisti in kriminalisti intenzivno zbirajo obvestila. Vse, ki bi o tem kaj vedeli, prosijo, da to sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Fotografiji sta simbolični.

Sežanski policisti so včeraj dopoldan zasegli osebni avto 37-letni voznici, ker ji je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog. Ob 19.50 pa so koprski policisti izdali plačilni nalog 20-letniku, ki se je na mopedu vozil brez čelade in po zadnjem kolesu.

Na avtocestnem postajališču Ravbarkomanda je nekdo iz avtomobila državljana Švice ukradel denar in tri mobilne telefone (dva Iphona in en Samsung), iz kombija pa državljanu Slovenije torbico z dokumenti in denarjem ter mobilnim telefonom.

Včeraj popoldan je na mejni prehod Sočerga z osebnim avtomobilom pripotoval državljan BiH in Srbije. Med postopkom so policisti ugotovili, da ima ponarejeno osebno izkaznico ter slovensko in italijansko vozniško dovoljenje. Vse ponaredke so mu zasegli, vozniku pa odredili pridržanje do privedbe na sodišče. Sledi mu kazenska ovadba.

Na območju PU Koper so od včeraj od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali sedem oseb, ki so nedovoljeno prestopile hrvaško-slovensko državno mejo. Koprski policisti so obravnavali pet državljanov Pakistana, kozinski pa dva državljana Afganistana. Kot so sporočili s PU Koper, so vsi državljani Pakistana zaprosili za mednarodno zaščito. Policijski postopki sicer še niso zaključeni.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija