POLICISTI NAJ BI BRUTALNO PRETEPLI GROSUPELJČANA: V bolnišnici čaka na operacijo, policija uvedla preiskavo

Kronika

V Sloveniji odmeva primer brutalnega policijskega nasilja, ki se je po besedah Marjana Travnika zgodilo konec minulega tedna v Velikem Mlačevem pri Grosuplju. Policisti naj bi ga pred domačo hišo brutalno napadli in mu "dvakrat zlomili nogo". Travnik je za oddajo 24ur zvečer priznal, da je vozil zelo počasi, da ni takoj ustavil avtomobila in da je bil pijan, vendar se med postopkom ni upiral. Policija je za preiskavo dogodka ustanovila posebno preiskovalno skupino.

Marjan Travnik v bolnišnici.

Marjan Travnik iz Velikega Mlačevega je bil s kraja dogodka prepeljan v bolnišnico, na travmatološko kliniko, kjer zaradi kompliciranega zloma noge čaka operacijo.

Konec tedna se je zgodaj zjutraj vračal domov in šele, ko je zapeljal z avtomobilom na domače dvorišče, je opazil, da mu že nekaj sto metrov sledi policijski avtomobil. Kot je povedal za 24ur zvečer, je pripravil dokumente, ni pa še izstopil iz avtomobila, ko so ga policisti že močno brcali in poškodovali. Padel naj bi na hrbet in ni mogel več vstati.

MetkaTravnik

Medtem je njegova soproga Metka, ki se je nahajala v hiši, prejela telefonski klic. Pritekla je do dvoriščne ograje, zgrožena nad tem, kar se je dogajalo pred vrati domače hiše. Na kraju so bili štirje policijski avtomobili, policistov naj bi bilo okoli devet. Začela je snemati, do soproga pa ni smela stopiti.

Policija je včeraj sporočila, da so na območju Grosuplja kontrolirali voznika avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in storil še več drugih cestnoprometnih prekrškov. Hotel je zapustiti kraj policijskega postopka in ker ni upošteval navodil policistov, so bila uporabljena prisilna sredstva.

Zakonca Travnik sta šokirana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  15 .04. 2021 ob  13: 15
Je bil pijan. Je bežal. Ni nobenega ubil. Kazen je primerna.

Vprašajte se o tistih pijanih iditih, ki so ubili mlade ljudi. Kakšno kazen bi jim vi prisodili? Po mojem bi batine bile čisto primerne. Za začetek.
alfa |  15 .04. 2021 ob  11: 16
tako je ...dajmo še podpirat stavke policistov...evo zdaj imate...policaji niso več za to kar se predstavljajo--žal je zelo malo res dobrih policistov
kjessi |  15 .04. 2021 ob  10: 59
Represija se stopnjuje. Sedaj se že kar noge lomi. Še malo, pa boš dobol metek v glavo, če ne boš ubogal.