POLICISTI IZSLEDILI ROPARJA TRAFIKE V NOVI GORICI: Gre za starega znanca policije

Kronika

Policisti in kriminalisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica so preiskali poskus ropa trafike, ki se je zgodil 13. maja. V preiskavi so ugotovili, da je osumljenec storitve kaznivega dejanja poskusa ropa 28-letni moški z novogoriškega območja, ki je bil v preteklosti že obravnavan za različna premoženjska kazniva dejanja.

Kot so v preiskavi ugotovili policisti, je osumljeni moški z zakritim obrazom pristopil do pulta poslovalnice v Novi Gorici in od zaposlene zahteval gotovino tako, da je pred njo položil list papirja, na katerem je bila napisana zahteva po izročitvi gotovine. Dogajanje je zmotila stranka, ki je prišla do prodajalne, so sporočili iz PU Nova Gorica.

Storilec je zato pobegnil s kraja dogodka ne da bi si ob tem karkoli prilastil, za njim pa se je izgubila vsakršna sled. Med poskusom ropa uslužbenka poslovalnice ni bila telesno poškodovana.

Policisti so osumljenega zaslišali v sklopu preiskave kaznivega dejanja. Zoper njega so na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja poskusa ropa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija