POLICISTI IŠČEJO POVZROČITELJA NESREČE PRI KORTAH: Zapeljal na nasprotno stran in trčil v Hrvata

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 24 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 94 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali dvakrat. Policisti obravnavajo prometno nesrečo, po kateri je povzročitelj pobegnil.

Zaenkrat še neznani voznik je peljal z osebnim avtomobilom od Dragonje proti Šmarjam. Pred odcepom za Korte je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in z ogledalom trčil v ogledalo osebnega avtomobila, ki ga je pripeljal državljan Hrvaške. Pri tem se je vzvratno ogledalo na oškodovančevem vozilu zaprlo in udarilo v steklo vrat, ki se je razbilo. Povzročitelj je s kraja odpeljal.

Ob 22.30 so policisti v Portorožu ustavili 19-letnega državljana Hrvaške z osebnim avtomobilom. Ugotovljeno je bilo, da voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja, saj ga ni nikoli opravil. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ponoči je nekdo v Kopru s parkiranega Mercedesa ukradel vsa štiri platišča. Škode je za 750 evrov.

Na območju PU Koper so policisti Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica od torka, 7. januarja 2020, od 6.00, do danes, 8. januarja 2020, do 6.00, obravnavali tri državljane Egipta, ki so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija