POLICIJSKI OGLED RAZKRIL ŠOKANTEN POTEK NESREČE V BRDIH: Motorist iz stoječe kolone padel naravnost pod tovornjak

Kronika

Novogoriški policisti so z ogledom kraja tragične petkove nesreče v Goriških Brdih in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 58-letni motorist vozil v naselju Kojsko iz Gonjače proti Podsabotinu. Ko se je ustavil v koloni vozil, je iz neznanega vzroka padel na levo stran vozišča. V tistem trenutku je nasproti pripeljal tovornjak, ki ga je povozil.

Fotografija je simbolična. 

Ko je kolona vozil pripeljala do ene od stanovanjskih hiš v Kojskem, se je namreč prvo vozilo ustavilo, saj je nasproti v zoženem delu vozišča pripeljal tovornjak. Za voznikom osebnega avtomobila se je ustavil tudi omenjeni motorist. Zatem se je iz neznanega vzroka prevrnil na levi bok na levo smerno vozišče in padel po vozišču v trenutku, ko je nasproti pripeljalo tovorno vozilo, ki ga je prevozilo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Motorist je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju nesreče umrl.

Poleg policistov so na kraju tragične nesreče posredovali tudi poklicni novogoriški gasilci in reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Nova Gorica. Dežurna zdravnica je kasneje na kraju potrdila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

O prometni nesreči s smrtnim izidom je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe. O vseh ugotovljenih dejstvih tragične nesreče bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

To je na cestah Severne Primorske četrta smrtna žrtev v letošnjem letu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija