POLICIJA ZBIRA INFORMACIJE O SUMLJIVEM POČETJU DVEH MOŠKIH NA PLAŽI V ŽUSTERNI: Fotografirala in snemala naj bi dveletno deklico

Kronika

Dobili smo informacijo o dogodku, ki naj bi se odvil v ponedeljek na plaži v Žusterni. Dva neznanca naj bi fotografirala dve leti in pol staro deklico med igranjem v vodi. Kot smo uspeli izvedeti, je njuno početje opazila ena od mamic, ki je bila takrat na plaži s svojo hčerko. Eden od neznancev naj bi nato začel vabiti prijateljico njene hčerke, če gre z njim plavat.

Ženska, ki je bila priča dogajanju, je po naših informacijah nemudoma stopila do enega od dveh moških in ga vprašala, kaj hoče. Odšla naj bi tudi do mamice deklice, ki je bila fotografirana, in ji pojasnila, kaj se je zgodilo, ter poklicala policijo.

Kot smo neuradno izvedeli, naj bi policisti našli v telefonu neznanca fotografijo in videoposnetek deklice, moški pa naj bi v svoj zagovor dejal, da mu je bilo zanimivo, kako se deklica igra. Odnesel naj bi jo le z opozorilom policistov.

Na Policijski upravi Koper so nam pritrdili, da so o dogodku obveščeni. Kot so dodali, policisti še zbirajo dodatne informacije, zato bo več podrobnosti znanih v prihodnjih dneh.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  13 .06. 2019 ob  21: 44
-5
Na javni površini (beri na plaža) dva moška snemata otroke ? Tudi meni nič jasno sploh, ko te ne berem...pojemaješ?
galeb |  13 .06. 2019 ob  21: 28
@ManofSteel
Če bi bili moški na obali vsi tvojega kova, potem šele bi bila katastrofa. Na srečo ni tako. Berem in berem tvoje vrstice, a jih ne razumem. Vse v redu?...
ManofSteel |  13 .06. 2019 ob  09: 38
-13
To je že naravnost patetično...in opažam kar nekaj mamic, ko bog ne daj da jo pogledaš. Očitno nekatere niso dobile kite od popoproda pa jih tolčejo malo frustracije. Čudne so ženske tukaj na obali....zakompleksane in predvsem zafrustrirane. Ko greš ven od doma nosiš ogledall seboj?