POLICIJA ŠE VEDNO PREISKUJE OKOLIŠČINE POŽARA V TOLMINU: Zoglenelo truplo je bilo žensko (FOTO)

Kronika

Poročali smo že o včerajšnji tragediji na Primorskem, danes pa je znanih več podrobnosti. Včeraj, 19. oktobra, ob 14.27 je bila policija obveščena o požaru montažne stanovanjske hiše na območju naselja Pečine na Šentviški planoti v občini Tolmin, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Poleg policistov Policijske postaje (PP) Tolmin so bili na kraj požara s strani pristojne službe napoteni gasilci iz PGD Ponikve-Planota, Most na Soči in Tolmin, skupno 35 ljudi, ki so se spopadli z ognjenimi zublji.

Gasilci omenjenih gasilskih enot so požar kmalu lokalizirali in nato ob 18. uri dokončno pogasili. Po sedanjih ugotovitvah je požar zelo hitro zajel celotno konstrukcijo objekta, zaradi česar je bila hiša v požaru uničena oz. je praktično pogorela v celoti. Med gašenjem so gasilci v prvem nadstropju objekta našli delno zoglenelo žensko truplo.

S strani zdravnika ZD Tolmin je bila odrejena sanitarna obdukcija, ki bo opravljena na Inštitutu za sodno medicino. Identiteta ženske bo ugotovljena in dokončno potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku. O tragičnem dogodku je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici).

Policija še vedno preiskuje okoliščine požara s smrtno žrtvijo, več bo znanega zaključku preiskave, so še obvestili. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija