POLICIJA ODPELJALA SEVERINO: Dramatičen fizični spopad med pevko in njeno sestro (FOTO)

Kronika

Zagrebška policija je v torek, okoli poldneva odpeljala pevko Severino Vučković. Odpeljali naj bi jo potem ko so prejeli zahtevo kolegov iz Splita, da jo pridržijo zaradi kriminalistične preiskave. Šlo naj bi za nasilje.

Predmet preiskave naj bi bila prijava nasilja, do katerega naj bi prišlo v torek v domu Ane Vučković, matere znane pevke v Splitu. Kot poroča Jutarnji list, je prijavo podala pevkina sestra Marijana, saj naj bi se Severina spravila nanjo pred njuno materjo. Ob enih zjutraj naj bi se iz stanovanja slišal hrup, izhajajoč iz prijave pa naj bi se obe hudo prerivali in klofutali druga drugo, dobesedno po celem stanovanju.

Severina naj bi na koncu odšla na svojo stran, njena sestra pa v bolnišnico, od koder se je po oskrbi zdravnika zaradi lažjih poškodb obrnila po pomoč na policijo. Po glavi in hrbtu naj bi dobila vrsto modric, zdravniki pa so na njenem telesu opazili tudi ureznine. Na podlagi omenjene prijave je splitska policija razpisala iskanje pevke, ki so jo 12 ur po domnevnem incidentu prijeli na zagrebškem letališču.

Druga plat zgodbe

Na drugi strani pa vir blizu pevke trdi, da naj bi jo sestra Marijana lažno ovadila zaradi povzročitve telesnih poškodb. V tem primeru naj bi bila Severina v stanovanju v Splitu, kjer živita njena mama in teta. Po besedah vira naj bi prišla Marijana in napadla pevko ter jo poškodovala. Severina naj bi odšla, Marijana pa začela razbijati po vratih, jokati in se metati po stopnicah, da bi se poškodovala.

Nekateri trdijo, da je Marijana – za katero nihče ne ve, kje je bila preteklih sedem let – pred približno pol leta prijavila pevko Centru za socialno varstvo, da je zlorabljala mamo in ji onemogočala stike z njo. Obenem je prijavila tudi svojo hčerko, Severinino nečakinjo Mio, saj naj bi jo zlorabljala po telefonu.

Center naj bi po prijavi ukrepal in ugotovil, da je Marijana Popović lažno prijavila svojo hči in sestro. Severinin vir trdi, da je Marijana vse to počela v dogovoru z Milanom Popovićem, Severininim nekdanjim partnerjem, o čemer naj bi obstajal pisni dokaz v obliki njegove izjave.

Da je prišlo do nekakšnega incidenta v Splitu, je za Jutarnji list potrdila tudi ena izmed sosed. Dejala je, da je na kratko slišala cviljenje ženske in nekakšen ropot, a da tega "ni takoj povezala z dogodkom na stopnišču, kaj šele s priljubljeno Seve".

Za Slobodno Dalmacijo pa so bili nekateri sosedje še bolj zgovorni. Enega izmed njih je zbudil hrup, zaradi česar je šel na balkon: "Uspel sem razbrati samo, da se prepirajo zaradi premoženja. Ta je obtoževala Severino, da ji mora dati, kar je njeno." Severina naj bi nato odšla s taksijem, njena sestra pa naj bi začela razbijati in trkati po vseh vratih. "Drla se je, da bo izkrvavela, čeprav so mi rekli, da je imela samo neko brezvezno rano na roki. To je trajalo polnih 45 minut. Nato je legla pred hišna vrata in jamrala, da potrebuje nekakšno pumpico. Okoli nje se je zbralo nekaj stanovalcev, prišla je tudi gospa Ana. Rekla ji je, naj ne dela scen pred vsemi in naj je ne sramoti. Ona pa je ležala kot truplo, dokler ni prišla prva pomoč," je dogajanje opisal sosed.

Omenjeni fizični spopad pa ni prvi spor med Severino in njeno sestro Marijano, je pa prvi, zaradi katerega je sestra pevko prijavila policiji. Aprila letos so hrvaški mediji pisalo o razpadli zvezi med sestrama. Kot pravi Marijana, ni imela priložnost videti mame odkar je ta s Severino, vsak telefonski klic pa naj bi bil pospremljen z grožnjami s strani pevke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija