POLICIJA IŠČE MOŠKEGA S FOTOGRAFIJE: Ga prepoznate?

Slovenija

Ljubljanski policisti za pomoč prosijo moškega s fotoaparatom, ki se je v času protesta v četrtek, 5. novembra, okoli 18. ure nahajal v Cankarjevi ulici v Ljubljani. Policiji bi lahko nudil koristne podatke, ki so pomembni pri preiskavi kaznivih dejanj in odkrivanju storilcev na protestih na omenjeni dan, so sporočili s policije.

Policija preiskuje okoliščine dogodkov v četrtek, 5. novembra, na Trgu republike v Ljubljani in njeni bližnji okolici. Pri tem za pomoč prosijo moškega, ki so ga posnele varnostne kamere. Svoje podatke naj posreduje policiji s klicem na telefonsko številko 041 367 463 oz. po elektronski pošti na naslov protesti.pulj@policija.si, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Na popoldanskih protestih 5. novembra se je po navedbah policije zbralo okoli 500 ljudi, med katerimi so bile tudi skupine, ki so v policiste metale pirotehniko in granitne kocke. Policija je takrat pridržala 10 oseb, poškodovanih je bilo nekaj policistov, pomoč v bolnišnici pa je moral poiskati tudi fotoreporter.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  02 .12. 2020 ob  16: 12
Glede na ruto je navijač Olimpije. Če bi bil kdo pameten in umaknil zakrinkan obraz bi se morda kdo našel, ki bi ga prepoznal. Naslednjič ga kar celega zakrije, bo bolj smiselno.