POLETNO JUTRO IZ PRIMORSKE: Iz studia Erter Pust in Karin Sabadin; kam pa bodo gledalce odpeljali terenski novinarji?

Koper

Že tretje leto bo tudi v poletnih mesecih na sporedu oddaja, ki jo soustvarjajo v regionalnem RTV centru Koper/Capodistria. Voditeljici Karin Sabadin in Erter Pust se bosta javljali iz koprskega studia v prvih dveh avgustovskih tednih, od ponedeljka do petka med 7. in 9. uro, novinarji in novinarke pa bodo gledalce odpeljali tudi na teren.

Gledalci in gledalke bodo lahko oddajo spremljali od 2. avgusta. Terenski novinarke in novinarji regionalnega programa se bodo javljali iz različnih primorskih krajev in zamejstva, predstavili pa bodo poletni utrip in dogajanje v kraju, ki ga bodo obiskali.

V sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo bodo izvedli tudi nagradno igro, v sodelovanju z Javnim zavodom za turizem in kulturo Kočevje pa bodo podarili doživetje opazovanja in spoznavanja medveda v njegovem življenjskem okolju z izkušenim lokalnim turističnim vodnikom.

Erter Pust in Karin Sabadin

Voditeljica Karin Sabadin je pred pričetkom primorsko obarvanega Poletnega jutra povedala: "Čez ekrane bo zavel svež veter z morja, saj bodo naše terenske ekipe vsak dan znova ujele utrip Sredozemlja vse od najvišjih hribov navzdol. Naš mediteranski vrt se je medtem razbohotil, sedli bomo pod senco oljčnika in kramljali s Primorkami in Primorci, družili se bomo tudi s Slovenci v Italiji in zunaj naših meja. Naša kuhinja na prostem bo znova odprta, v njej si bodo lonce podajali kuharski mojstri in ljubitelji istrskih dobrot, morskih jedi in osvežilnih napitkov. Veselimo se nove poletne pustolovščine skupaj z vami!"    

Erter Pust pa je dejala: "Poletna jutra iz Primorske ne bodo samo ležerno počivanje, ampak bodo tudi športno obarvana. V  prav vsaki oddaji vas bomo povabili, da z nami migate nad in pod vodo, pri tem pa vas bo vodila Petra Parovel. Verjamemo, da bo tudi za vas to zanimiva izkušnja. Poleg tega bomo gostili široko paleto sogovornikov, katerih skupna točka je ukvarjanje s športom na in ob vodi. Verjamemo, da boste izvedeli veliko zanimivih in predvsem novih informacij."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija