POKONČAL VLOMILCA IN TRUPLO HRANIL 15 LET: Neznosen smrad prekrival z osvežilci zraka

Kronika

V Avstraliji je nek moški ubil roparja, ki je vlomil v njegovo hišo, nato pa njegovo truplo hranil kar 15 let. Neznosen smrad je prikrival z na desetine osvežilcev zraka, poročanje lokalnih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Grozljiva zgodba je prišla na dan ob uradnem mrliškem pregledu v Sydneyju.

Kot so povedali, je namreč Bruce Roberts ustrelil Shana Snellmana, ko je ta leta 2002 skušal vlomiti v njegovo hišo. Njegovo truplo je nato spravil in ga hranil vse do svoje smrti leta 2017. Ko je Roberts umrl, sicer po naravni poti, so njegovi sosedje na to opozorili reševalne službe in te so našle njegovo truplo.

A Roberts je očitno trpel za kompulzivno motnjo kopičenja stvari, saj je bil njegov dom povsem prekrit s kupi in kupi najrazličnejših predmetov in smeti. Snellmanovega trupla zato sprva sploh niso našli, odkrili so ga šele leto dni kasneje, potem ko so najeli čistilni servis, da se loti zahtevne naloge praznjenja hiše.

Truplo vlomilca je obkrožalo kakih 70 osvežilcev zraka, ki so za silo preprečevali širjenje grozljivega smradu. Med drugim pa so v hiši našli tudi kakih deset kosov orožja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija