'POJOČA NUNA' ZARADI GLASBENE KARIERE IZSTOPILA IZ REDA URŠULINK: "Spremembe so znamenje razvoja"

Svet

Italijanska pevka in redovnica Cristina Scuccia, znana tudi kot 'pojoča nuna', ki je leta 2014 zaslovela z zmago v pevski oddaji The Voice of Italy (Glas Italije), je zapustila svoj uršulinski red in se odločila slediti glasbeni karieri. Kot je dejala, je bila to po 15 letih v redu težka odločitev, vendar ni želela razočarati svojih oboževalcev.

"Če pogledam nazaj, na svojo pot gledam z globokim občutkom hvaležnosti. Spremembe so znamenje razvoja in vedno sem se jih bala, saj se je lažje zasidrati v svoje gotovosti, kot pa postaviti se pod vprašaj," je v nedeljo zvečer na televiziji dejala Scuccia in dodala, da je čutila, da mora to narediti, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

"Ali je to dobro ali slabo? Mislim, da je pri pogumu treba poslušati le svoje srce," je pojasnila 34-letna Sicilijanka in zatrdila, da bo kljub izstopu iz reda "še naprej sledila svoji poti vere".

Suor Cristina, ve la ricordate? La vincitrice di The Voice of Italy ha lasciato l'ordine ed ha cambiato completamente vita: ecco dove vive e cosa fa oggi⤵⤵⤵

Objavil/a Il potere dei pensieri dne Ponedeljek, 21. november 2022

Na tekmovanju v oddaji The Voice of Italy leta 2014 je nekdanja uršulinka ob navijanju drugih nun med drugim zapela pesmi No One Alicie Keys in Livin' on a Prayer skupine Bon Jovi ter si prislužila bučen aplavz občinstva in začudenje žirije.

Videoposnetek njenega prvega nastopa je na YouTubu dosegel več milijonov ogledov. Po zmagi je nastopila s svetovnimi zvezdami, kot sta kot sta Ricky Martin in Kylie Minogue, trenutno pa živi v Španiji, kjer dela kot natakarica, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Na vprašanje, kako gleda na ljubezen zdaj, ko ni več nuna, je Scuccia odgovorila, da verjame v ljubezen, vendar to zdaj ni njena prednostna naloga.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija