POHOTNEŽA STA SE 'ZAVOHALA' IN ŠLA V 'AKCIJO': Zasačena, ko sta se v javnem tržaškem stranišču predajala strastem

Svet

Dva Tržačana, stara 50 in 59 let, sta bila "zasačena" pri spolnem občevanju v javnih sanitarijah mestnega parka, v katerem se zadržuje veliko mladoletnih oseb. Na osnovi prijave, da se na lokaciji že dalj časa odvijajo aktivnosti, ki tja ne sodijo, so ju ujeli policisti v civilu.

Policija je bila obveščena o sumljivem prihajanju in odhajanju odraslih oseb v javne sanitarije v javnem parku de Tommasini v Trstu, zato so izvedli ciljno kontrolo, da bi spremljali in preverili prijavljeno dejavnost. Akcija je stekla v soboto, ko sta policista v civilu postala pozorna na osebo, ki je sedela na klopi blizu javnih sanitarij in očitno je bilo, da precej nemirno nekoga čaka.

Kmalu zatem je v bližino javnih stranišč prispela še druga oseba, ki je pred vstopom v prostor vzpostavila očesni stik z drugim in naredila kretnjo z glavo, ki ni pustila dvoma o namenu.

Ne glede na prisotnost številnih uporabnikov v neposredni bližini, med katerimi je bilo tudi veliko mladoletnikov, sta skupaj odšla v sanitarije. Kmalu zatem so ju policisti dosegli in ujeli med eksplicitnim spolnim dejanjem.

Oba Tržačana čaka kazenski postopek zaradi kaznivega dejanja nespodobnega obnašanja z oteževalno okoliščino, da sta ga izvajala na kraju, ki ga obiskujejo mladoletne osebe. Mlajši je sicer policiji znan po podobnih dogodkih, še poroča TriestePrima.

 

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
SudoMaGodo |  02 .02. 2024 ob  17: 53
ih, ke intoleranca, ti italijani. Bi šla do Ljubljane pa bi še precej družbe našla.
hribi |  02 .02. 2024 ob  10: 56
Se strinjam, natepavanje med pedri je neprimerno dejanje. Odrezat tiča.