'POGUMNI' VOZNIKI: Pri Izoli krepko prekoračil hitrost in napihal, v Sežani drogiran za volan

Kronika

Čez vikend so v Kopru policisti s Policijske uprave Koper (PU Koper) zasačili dva pijana voznika, v Izoli enega in med Strunjanom ter Izolo prav tako enega. Nič drugače ni bilo pri Izoli in v Pradah. V Sežani so ujeli voznika pod vplivom mamil, v Ribnici pa je pijani voznik povzročil prometno nesrečo. 

Ob 7.30 je bila pri Ribnici prometna nesreča. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da jo je povzročil 55-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj. To je zaviralo, ker so pred avto skočile srne. Povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,51 mg/l. Izdali so mu plačilni nalog.

V Sežani so ustavili 19-letnega voznika osebnega avtomobila in mu odredili hitri test za drogo, ki je bil pozitiven na kanabis. Sledi obdolžilni predlog.

Minulo nedeljo ob 1.15 je bil v Kopru 57-letnemu vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,63 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

15 minut kasneje, ob 1.30 pa je bil prav tako v Kopru 39-letnemu vozniku osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,97 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Tudi minulo soboto je bilo pestro. Ob 1.20 so pri Izoli ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je pri dovoljeni hitrosti 90 km/h peljal 128 km/h. Poleg tega mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,58 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 1.45 pa so med Strunjanom in Izolo ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,89 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 21.40 so imeli v Pradah postopek z 68-letnim voznikom osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.75 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija