"POGUMNEŽI" ŠE KAR PONAREJAJO TESTE: Eden si je sam "napisal" tudi potrdilo o prebolevnosti!

Kronika

Koprski policisti so na mejnem prehodu Jelšane obravnavali dva državljana Slovenije s ponarejenima PCR testoma, na mejnem prehodu Dragonja pa so obravnavali državljana Slovenije, ki je policistom pokazal zdravniško potrdilo, iz katerega je izhajalo, da je prebolel covid-19. Potrdilo je bilo ponarejeno, vsem sledi kazenska ovadba.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 132 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in dva primera povzročitve telesne poškodbe. Zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Dopoldan so policisti v Pivki ustavili 52-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ima ukrep začasen odvzem vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Koprski policisti so 18-letniku zasegli predelan skuter Piagio, ki presega dovoljeno hitrost. Vozniku sledi obdolžilni predlog.

Popoldan so policisti v vasi pri Sežani obravnavali nasilje v družini. Moški je bivšo partnerko fizično napadel in jo lažje poškodoval. Izrečena mu je bila prepoved približevanja, sledi kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

Na Rakitovcu so policisti obravnavali državljana Indije, v Ilirski Bistrici državljana Bangladeša, v Jelšanah pa štiri državljane Turčije. Postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija