POGUMNA POTEZA TRŽAŠKEGA SLOVENCA: Od italijanskih policistov zahteval, da z njim govorijo slovensko (VIDEO)

Trst

Po spletu je zaokrožil še en posnetek tržaškega Slovenca Davida Daneva. Poročali smo že, kako so karabinjerji med zaplembo trgovine prišli samo z italijanskimi dokumenti, brez slovenskega prevoda, čemur je odločno nasprotoval. Tudi tokrat se je uprl predstavnikom italijanskih oblasti. Redarji in policisti so v Trstu v italijanskem jeziku od njega zahtevali dokumente, medtem ko je Danev prepričan, da bi ga morali ogovoriti v slovenščini. Kaj se je dogajalo, si poglejte v spodnjem video posnetku.

TRIESTE CONFINE CON SLOVENIA! Soggetto in palese contravvenzione pretende di parlare la sua lingua e di essere capito, non solo pretende che i Poliziotti parlino la sua lingua asserendo che e’ un suo diritto... SEI IN ITALIA LEGGI ITALIANE! Multa fatta e avanti il prossimo... (Nei commenti la foto del Post da lui scritto)

Posted by Puntato , L’App degli Operatori di Polizia on Thursday, February 7, 2019

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Giorgio |  15 .02. 2019 ob  18: 51
Slovenci morajo najprej pokazati več respekta med njimi samimi, kar gre tudi na rovaš rezima! Ko so vprašali slovenske izseljence v Ameriki kaj lahko slovenska vlada stori za njih, so dobili odgovor, naj raje bolje poskrbijo za svoje drzavljane. Vsak, ki je prebil nekaj časa v tujini se zaveda, da ga gledajo skozi prizmo matičnega naroda. Ta Trza¸an slovenskega porekla ni pogumen, ampak milo rečeno provokativen!
koper jan |  14 .02. 2019 ob  22: 56
Max in ostali tu spodaj: Vsi Slovenci smo v Trstu sciavi zato, ker ne naredimo isto kot ta zamejc, ki ma popolnoma prav. Poznam nekaj zamejcev, če ne bi bili taki, bi že zdavnaj izginili. Ne pa kot pri nas, ki marsikdo misli, da je bolj fancy, če daja imena podjetij v ita. jeziku .....
ljubo |  14 .02. 2019 ob  12: 25
Ce bi to naredil tuki bi mu zdrobili nos...haha
max |  14 .02. 2019 ob  10: 16
-2
kot je napisal porkamalora, sramota za Slovence , tipičen stronzo, ki dela kažin po Trstu, zaradi takih smo vsi Slovenci sčavi, slavi itd....prvo treba bit človek, zajebavat ljudi zna vsaka mona.Nevem če res kdo misli, da je to pogumno dejanje ali le še ena neumna provokacija, kar ta osebek počne zadnje čase, ki očitno nima boljšega dela.
Eho |  14 .02. 2019 ob  00: 38
-2
Vsem, ki podpirate tegale norca pa bodite ves čas sz žnjine....inule ga ves čas strastno še naprid vpoštevajte...
Eho |  14 .02. 2019 ob  00: 20
Regionalovci smanjite doživljaje...čemu bi to bila pogumna poteza....pogumen si samo če si strpen...vse ostalo je negativni vpliv......
Eho |  14 .02. 2019 ob  00: 12
Če se mu je že zahotelo, je pač opozoril na svoje pravice, ter imel vsekakor prow, vendar vse dokler ni začel s vsem skupaj eno malo pretiravati. V zadnji tretjini njegovega prispevka v resnici že krepko teži tudi vsakemu od nas. S tako naravnanostjo zgolj lahko doseže le kontra učinek. Skratka če bi kdaj morebiti on kdaj potreboval njih policijotov pomoč, bi mu bilo itak vseeno če tudi bi sz žnjine policijoti kitajsko govorili. Njegova tovrstna motivacija je že v redu, pristop pa katastrofa.............
ljubo |  13 .02. 2019 ob  18: 11
-1
ja res..malo zdrave pameti...ce bi tukaj zahtaval tako bi te policisti premlatli...
nisem nikoli kapiral zakaj se ti zamejci (ce jim je tako tezko) ne odselijo in pridejo v Slovenijo
porkamalora |  13 .02. 2019 ob  17: 03
17
Kulturni Slovenci nimajo nobenih problemov nikjer po Italiji niti Italijani v Sloveniji. Tale model je tipična zamejska zaostala budala. Bolj ali manj so vsi enaki, skregani z vsemi in sami s seboj, potem se čudijo zakaj jih nobeden ne more. Na Primorski večina policistov nikoli ni znala italijanščine pa se zato nobeden ne obnaša kot zaostal vol, niti Slovenci, niti Italijani niti italijanska manjšina. Malo zdrave pameti pa že premoreš.