POGREŠAN JE 36-LETNI PRIMOREC: Če ste ga kjerkoli videli, obvestite policijo!

Kronika

Policisti OKC Policijske uprave (PU) Nova Gorica so bili včeraj, 28. aprila, ob 13.11, obveščeni, da svojci na območju naselja Zakojca v Občini Cerkno pogrešajo 36-letnega Zorana Flandra.

Pogrešani se je v torek, 27. aprila, okoli 15. ure od doma odpeljal z njegovim osebnim avtomobilom znamke Peugeot 307, temno modre barve, v smeri vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled. Kljub vsem izvedenim dosedanjim aktivnostim policije, da bi našli pogrešanega 36-letnika, slednji še ni bil najden.

Zoran je visok od 170 do 175 cm, suhe postave, obraz ima bolj podolgovat, ima rjave oči in je pobrit po glavi. Nazadnje je bil oblečen v črne delavske hlače, črno jakno z rumenim napisom NikeAir, obute je imel črne delavske čevlje.

Zoran Flander

Na zahtevnem in hribovitem terenu na območju naselja Zakojca in širše okolice od 13. ure dalje pod vodstvom PP Idrija poteka iskalna akcija, policistom pa so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi gasilci, skupno okoli 20 ljudi.

Ker z dosedanjimi izvedenimi ukrepi moški ni bil najden, policisti naprošajo širšo javnost za informacije. Vsi, ki bi karkoli vedeli oz. imeli koristne informacije o pogrešanem moškem, naj o tem obvestijo policiste PP Idrija (Gregorčičeva ulica 5, 5280 Idrija, prek telefonske številke (05) 372 48 00, elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si) oziroma naj se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija