POGOSTO VARAJO: Astrološka znamenja, ki hitro padejo v skušnjavo

Trendi

Nekateri ljudje so s svojo karizmo pravi magnet za nasprotni spol, to pa jih pogosto spravi v skušnjavo. Ali bodo prevarali svojega partnerja, je odvisno od tega, koliko so zreli. Katerim astrološkim znamenjem ni dobro popolnoma zaupati?

Dvojčka

Ljudje rojeni v tem znamenju so najbolj od vseh astroloških znamenj nagnjeni k spogledovanju. Ne morejo si pomagati, saj imajo prirojeno karizmo. Čeprav se zavedajo posledic, bodo naredili ravno tisto, česar ne bi smeli. A obstajata dve vrsti dvojčkov: zreli in nezreli. Nezreli bodo koketirali z vsemi, zreli pa se ne bodo vdali skušnjavi, tudi če jim bo oseba zanimiva.

Oven

Ovni so zelo strastni, kar se tiče varanja partnerjev, pa so na zelo slabem glasu. To seveda ne velja za čisto vse predstavnike tega znamenja, saj so nekateri tudi zelo družinsko naravnani. Sicer pa so ovni izredno seksapilni in privlačni za nasprotni spol, zato se včasih enostavno ne morejo upreti skušnjavi.

Škorpijon

Čeprav so škorpijoni večinoma oddani, so pripravljeni prevarati partnerja, če imajo občutek, da jih ta ne spoštuje več kot prej. Na začetku odnosa so zelo strastni in ravno to je včasih razlog, da si izberejo napačnega partnerja. Ko pa partnerja dobro spoznajo, so velikokrat razočarani in si zaželijo biti z nekom drugim, piše The Earth Tribe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija