PODRTIJO NAD PORTOROŽEM SPREMENIL V VELIČASTNO VILO: Eden najbogatejših Slovencev pokazal "moč naložbe" (FOTO)

Piran

Eden izmed najbogatejših Slovencev Damian Merlak, ki je obogatel s kriptovalutami, je v Portorožu obnovil zapuščeno hišo, ki jo je kupil leta 2014. Iz prave podrtije je nastala čudovita vila, ki jo Kranjčan, ki sicer živi na Malti, zdaj uporablja kot svojo slovensko rezidenco.

Merlak, ki je bil lani označen kot osmi najbogatejši Slovenec, njegovo premoženje pa je ocenjeno na več kot 120 milijonov evrov, je zapuščeno zemljišče kupil takoj, ko je zaslužil svoj prvi milijon.

Posestvo leži nad Portorožem, na klancu, oddalenem le slab kilometer stran od centralne plaže. Na njem je soustanovitelj svetovno znane borze s kriptovalutami Bitstamp zgradil čudovito vilo z bazenom, v kateri se mudi, ko je v Sloveniji. Kot je ocenil na Instagramu, je vredna več kot tri milijone evrov.

View this post on Instagram

Morning Yoga ???? @lipardesign

A post shared by Damian Merlak (@damianmerlak) on

Merlak z naložbami vanjo sicer še ni končal. "Vrednost naložbe v posest še vedno narašča, saj še vedno dodajam novo opremo," je zapisal in priznal, da je precej stvari morda malo "pretiranih". Kot je še dodal, vile za manj kot sedem milijonov ne namerava prodati.

ZAČENJA SE KURILNA SEZONA: Tukaj so razlogi za prehod na toplotno črpalko

Oskrba s toploto je v našem življenju zelo pomembna Ko vstopimo v hladno okolje, naše telo prerazporedi kri do trupa in tako ščiti ter ohranja toploto vitalnih organov. Hkrati telo omejuje pretok krvi v kožo, kar pomeni, da lahko dlje časa zadržimo več notranje toplote.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  10 .11. 2020 ob  08: 00
@Lili
Aha..kranjčan, ki živi na Malti in je obogatel s kriptovalutami............ok
Lili |  10 .11. 2020 ob  07: 59
Kdo je ta Gatsby?
ManofSteel |  09 .11. 2020 ob  23: 29
Vsaka čast. Lepo je videt, da nekateri cenijo parcele na obali. Tisti, ki prodaja parcelo na elitni lokaciji...za isto ceno kot v neki vukojebini je največji bedak. Meni, da dajo 2 miliona ne prodam svoje vile. Pamet v roke dragi moji obalčani, ležite na zlatu! ;)
Piero Panin |  09 .11. 2020 ob  20: 09
29
In kaj pol se vedno se more do Izole vozit za mano