PODROBNOSTI USODNEGA ČELNEGA TRČENJA NA PRIMORSKEM: Nesrečo s smrtnim izidom povzročil 21-letnik

Kronika

Nekaj po 17. uri se je na regionalni cesti med Dornberkom in Branikom v občini Nova Gorica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, so sporočili s policijske uprave Nova Gorica. V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Oba voznika sta bila poškodovana, sopotnica pa je na kraju nesreče zaradi poškodb umrla. Tragedija pa se je zgodila tudi na škofjeloški obvoznici, kjer sta silovito trčila dva osebna avtomobila. Ena oseba je na kraju nesreče umrla, drugi voznik je telesno poškodovan.

Fotografija je simbolična.

Po doslej zbranih podatkih je 21-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz Dornberka proti Braniku. Med vožnjo na omenjeni relaciji ga je zaradi neprilagojene hitrosti na desnem ovinku na spolzkem in vlažnem vozišču zaneslo na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v nasproti vozeče osebno vozilo, ki ga je vozil 74-letni voznik. V njegovem vozilu je bila tudi 65-letna sopotnica, ki je podlegla telesnim poškodbam na kraju prometne nesreče, so še sporočili. Zaradi prometne nesreče je cesta na omenjenem območju še vedno zaprta za ves promet.

74-letni voznik je utrpel hude telesne poškodbe, prav tako je bil poškodovan mlajši povzročitelj prometne nesreče. Policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev zoper 21-letnega voznika podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, so zapisali v sporočilu.

Kraj tragične prometne nesreče sta si ogledali tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in Okrožna državna tožilka iz Nove Gorice. Poleg policistov več policijskih enot z območja PU Nova Gorica in reševalcev nujne medicinske pomoči so bili na kraju tudi novogoriški poklicni gasilci ter delavci cestnega podjetja.

Na škofjeloški obvoznici v prometni nesreči umrl voznik

Na škofjeloški obvoznici sta danes ob 15.30 silovito trčila dva osebna avtomobila. Ena oseba je na kraju nesreče umrla, drugi voznik je telesno poškodovan. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manijaki |  17 .01. 2019 ob  11: 35
Vozniki z GO tablicami so manijaki vsi po vrsti, od mladih do starejših. To vidimo vsakič po obali. Ko zagledaš GO samo ga pusti naj gre u 3PM, četudi je pred teboj, nikoli ne veš ali bo naglo in brez razloga zabremzal...totalni norci, ni kej za rečt.