PODROBNOSTI TRAGEDIJE V BIH: 19-letnike mrtve našli za mizo

Kronika

Včeraj so v Mostarju zaključili obdukcijo trupel osmih deklet in fantov, ki so umrli na prvi dan novega leta v Bosni in Hercegovini.Tožilec rezultatov še ni mogel razkriti, saj bodo izvide obdukcije in rezultate preiskave poslali še v Sarajevo. Sledila bo še toksikološka preiskava, ki bo razkrila, ali se je skupina 19-letnikov res zastrupila z ogljikovim monoksidom. Medtem v javnost prihajajo grozljive podrobnosti usodne noči.

Tragedija se je zgodila 1. januarja v počitniški hišici blizu kraja Posušje na jugozahodu Bosne in Hercegovine. Po prvih podatkih se je osem 19-letnikov, štirje pari, zastrupilo z ogljikovim oksidom iz agregata za elektriko.

Po pisanju bosanskih medijev je na silvestrovanju bilo 14 oseb. Šest se jih je ob 4. uri zjutraj odpravilo spat v sosednjo kočo.

Trupla so odkrili ravno tej prijatelji. Sedem naj bi jih bilo za mizo, medtem ko je bilo truplo mladeniča, ki je sedel na koncu klopi, na tleh - najverjetneje je padel.

Doviđenja anđeli...???????? Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i...

Objavil/a HŠK Posušje dne Petek, 01. januar 2021

V nesrečni počitniški hiši so umrli prijatelji od malih nog, družine so ali sorodstveno ali prijateljsko povezane. "Umrli so tako, kot so živeli - skupaj, za isto mizo," piše hrvaški Večernji list.

V Federaciji BiH bo jutri dan žalovanja. Dva mlada bodo pokopali že danes v Posušju, ostalih šest pa jutri v Rakitnu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija