PODROBNOSTI POLICIJSKE AKCIJE V KOPRSKI TRGOVINI: Pomiril se ni niti po prihodu policistov (VIDEO)

Kronika

Danes smo že poročali o policijski akciji, ki se je včeraj odvijala v in pred koprsko trgovino KZ Agrarire Koper. Kot je razvidno iz videoposnetka, so policisti iz trgovine odpeljali moškega, ki je bil vklenjen v lisice. Pri odvzemu prostosti oziroma vstopanju v policijsko vozilo pa se je upiral. Po naših informacijah naj bi moški grozil prodajalcem.  

Na koprski policijski upravi so pojasnili, da so včeraj ob 18.30 prejeli klic, da je prišlo v eni od trgovin na območju Kopra do kršitve javnega reda in miru.

"Policisti so na kraju izsledili 42-letnega moškega, ki se ni pomiril niti po njihovem prihodu, zato so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva in odrejeno pridržanjeVeč informacij vam zaradi zaščite osebnih podatkov ne moremo posredovati," so še pojanili na koprski policijski upravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piranež |  21 .03. 2021 ob  08: 42
19
Pod nobenim pogojem nima pravice pregledovat osebnih predmetov(torbic) ne VARNOSTNIK ne TRGOVEC. Če se posumi , da je stranka kradla je treba poklicat pristojne organe, da to zadevo uredijo strokovno in seveda v okviru zakona. Da o izobrazbi VARNOSTNIKOV ne zgubljam besed !! Pika.
Bella |  20 .03. 2021 ob  18: 03
44
Upam, da zvemo kaj se je ti zgodilo. Lahko pa opisem incident, kateremu sem bil prica pred tednom dni. Gospa je sla proti izhodu, ko je zapiskalo. Varnostnik je zacel kricati nanjo in kot lovski pes pregledovati torbo. Ko ni nic nasel, ji je nervozno rekel, da gre dalje. Gospa je glasno zahtevala opravicilo, ker jo je osramotil pred stevilnimi ljudmi na blagajni. Se bolj je bil agresiven in zahteval da zapusti trgovino. SRAMOTA, DA AGRARIA DOPUSCA DA TAKLE PRIMITIVEC VARUJE NJIHOV OBJEKT!