PODROBNOSTI GROZLJIVEGA ZLOČINA PRI ŽALCU: Partnerko hudo poškodoval s sekiro in storil samomor

Kronika

Kot smo že poročali je včeraj prišlo do tragedije na Celjskem. 46-letnik je poskušal umoriti 44-letno partnerko, nato pa si je vzel življenje. Ženska je v kritičnem stanju. Nad 46-letnika naj bi se v zadnjem času zgrnili temni oblaki.

46-letni Matej Golhleb si je včeraj vzel življenje, potem ko je s sekiro hudo poškodoval 44-letno partnerko. Kot poroča Večer, naj bi domačini vedeli povedati, da ga je v zadnjem času spremljala nesreča.

Decembra 2018 so v njegovem tovornjaku na avtocesti pri izvozu za Brescio našli 36 kg kokaina, a se je izkazalo, da o vsem skupaj ni vedel nič. Kljub temu je bil v Italiji neupravičeno priprt sedem mesecev in pet dni. Marca letos mu je pogorela kmetija.

Domačini Gotovelj pri Žalcu naj bi vedeli povedati, da po vrnitvi iz Italije njihov sokrajan ni bil več isti človek. Kaj je šlo v soboto narobe, da je dvignil roko nad partnerko, ne ve nihče. 46-letnik si je vzel življenje, partnerkino zdravstveno stanje pa naj bi bilo kritično.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  06 .09. 2020 ob  20: 48
Tragedija, kot obrnemo. Svoj del krivde nosijo tudi drzavne institucije, ki ljudem po izpustu iz totalnih institucij (zapori...) ne nudijo ustrezne reintegracije v druzbo. Ocitno je bilo nakopiceno breme pretezko, da bi ga sam zmogel nosil....