PODARITI OKUSE POMENI PODARITI UŽITKE: Preverite Agrariin katalog daril in razveselite sebe ter bližnje

Koper

Uživati v prejetem darilu je njegov namen. Vsakodnevni majhni užitki pa so tisti, ki dajejo največ veselja. V Kmetijski zadrugi Agraria Koper, z.o.o. (KZ Agraria Koper) vam skozi izbrane okuse pričarajo gurmansko vzdušje in poskrbijo za popolno razvajanje brbončic. Se sprašujete, kaj podariti svojim poslovnim partnerjem, sodelavcem, družini, prijateljem? V Agrarii so vam olajšali izbiro. Pripravili so lepa in predvsem nadvse okusna darila, ki bodo vam in vašim bližnjim zagotovo ostala v čudovitem spominu.

Pri sestavi daril lahko izbirate med bogatim asortimanom iz njihovih trgovin, ob naročilu večje količine daril pa vam omogočajo dodatne popuste. Darila lahko tudi personalizirajo, brendirajo, dodajo vaš izdelek …

Za vse ponudbe, naročila, informacije in želje so vam v KZ Agraria Koper z veseljem na razpolago. Pokličite na telefonsko številko: +386 5 663 07 00 ali pišite na email naslov: info@kz-agraria.si še danes in podarite kakšno izmed njihovih daril, ali pa si preprosto sestavite unikatno ter razveselite svoje obdarjence.