POCRKLJAJTE SVOJO DRUGO POLOVICO Z IZVIRNIM DARILOM: Odlične ideje za nepozabno Valentinovo

Trendi

Valentinovo je pred vrati in obstaja veliko idej, kako izraziti svoja čustva. Mnogi ljudje po vsem svetu ta dan praznujejo tako, da izkazujejo hvaležnost predvsem osebi, ki so vanjo zaljubljeni ali jo ljubijo. Nekateri, na primer, povabijo svojo drugo polovico na romantično večerjo, vožnjo z motorjem, drugi ta dan izberejo za zaroko … Mnogi svojemu partnerju oziroma partnerki ali simpatiji podarijo voščilnico, čokolado … ali naklonjenost izkažejo s prikupnimi sporočili, obujanjem spominov na prvi zmenek … Tukaj je nekaj preprostih in simpatičnih idej za ta dan, namenjen ljubezni in zaljubljencem.

Poskusite nekaj novega

Valentinovo je odlična priložnost za nekaj novega, pa naj bo to vožnja z motorjem, pohodništvo v dvoje, skupni skok s padalom ... Takšne pustolovščine krepijo kakovost odnosa, ker vzbujajo podobna čustva kot takrat, ko sta se srečala oziroma zaljubila, kar bo verjetno spremljal pojav metuljčkov v trebuhu. Seveda ni nujno, da so te dejavnosti vezane samo na Valentinovo, pari jih lahko prakticirate vsak teden ali enkrat na mesec, odvisno od vašega plana in organizacije. Skupne pustolovčine bodo pomagale ohraniti strast med vama tudi po več letih zveze.

Pokažite ljubljeni osebi, da jo cenite

Če ljubljena oseba ve, da jo druga polovica ceni, jo bo spoštovala, pa tudi vse, kar naredi za njuno zvezo. Ravno medsebojno spoštovanje je pomembna lastnost predanih in stabilnih parov. Torej na Valentinovo, pa tudi na katerikoli drugi dan, pokažite vaši ljubezni, kako hvaležni ste za vajino zvezo. Ne glede na to, ali to pokažete s darilom v obliki stvari ali z lepo gesto, naj vaš partner oziroma partnerka ve, da ga/jo cenite.

Popestrite seks

Valentinovo je priložnost, da preizkusite novosti v spalnici (ali v kakšnem drugem prostoru). Študije so potrdile, da se med seksom izloča oksitocin, hormon sreče, ki med drugim povečuje spolno slo. Predigra se, na primer, lahko začne z večerjo ob svečah, poljubljanjem, masažo z oljem, seksi spodnjim perilom … To vaju bo povezalo na globlji ravni.

Podarite nekaj nepričakovanega

Ljudje se na nepričakovana darila odzivajo bolj pozitivno kot na pričakovana in občutek sreče je dolgotrajnejši, so pokazale raziskave. Ravno zaradi tega je Valentinovo idealna priložnost, da presenetite in osrečite svojo drugo polovico, ne glede na to, ali gre za izlet v dvoje ob koncu tedna, kuhanje večerje ali opravljanje gospodinjskih opravil namesto partnerja/ke ... Najbolje je, da se orientirate glede na to, kaj je všeč vašemu partnerju/ki.

Obujajte spomine

Spominjanje srečnih trenutkov ustvarja bolj pozitiven odnos do prihodnosti, povezuje in daje življenju večji pomen, so potrdile ameriške raziskave. Zato vas lahko vrnitev v čas, ko ste se zaljubili, v čas, ko sta prvič zaplesala ali se poljubila … poveže in vrne občutke, ki sta jih čutila na začetku zveze. Vzbujanje teh spominov samo potrjuje, kako dober par sta.

Pustite majhna sporočila

Napišite vrsto majhnih sporočil, kot so "Vesel/a sem, da sva skupaj", "Hvaležen/a sem, da sem s teboj", "Življenje je s tabo lepše", "Obožujem tvoj vonj” Pustite jih zvečer na določenih mestih kot je, na primer, predal z nogavicami, omara v kopalnici, torba za prenosni računalnik, kuhinjska omara ... Tako bo vaša ljubljena oseba takoj zjutraj zagledala prikupno ljubezensko sporočilce in se razveselila lepe pozornosti.

Priskrbite najljubšo slaščico

Če imata najljubšo slaščičarno, pokličite tja nekaj dni vnaprej in rezervirajte njeno ali njegovo najljubšo torto.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija