POČILO PRI IZOLI: Domačinka zapeljala na nasprotni pas

Kronika

Nekaj pred 9. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na stari cesti, ki vodi od Izole proti izolski bolnišnici, v kateri sta bila udeležena 47-letna Koprčanka in 64-letni Kranjčan. Njegov sopotnik se je lažje poškodoval, Koprčanka pa je dobila plačilni nalog zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču.

Fotografiji sta simbolični.

Včeraj popoldan je na mejnem prehodu Dragonja prestopila državno mejo 22-letna voznica osebnega avtomobila iz Ljubljane. Policisti so ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, v postopku pa je izročila tudi PVC vrečko z manjšo količino konoplje. Zasegli so ji vozilo, sledi obdolžilni predlog.

Tatvine in vlomi

Včeraj ob 23.50 so s počivališča Ravbarkomanda policistom podali prijavo o tatvini. 41-letni državljan Srbije je v prodajalni na pult odložil GSM znamke Samsung S9+, kjer ga je pozabil. Minuto zatem je v prodajalno prišla ženska, ki je vzela telefon, vreden 500 evrov. Policisti so takoj pregledali parkirišče in v enem od parkiranih vozil zagledali žensko, ki je ustrezala opisu, in sicer 36-letno državljanko Romunije. Zahtevali so, naj izroči telefon, kar je tudi storila, policisti pa so ga vrnili lastniku. Ta je umaknil predlog za pregon kaznivega dejanja.

Ponoči je nekdo vlomil v prodajalno v Postojni, iz katere je ukradel več telefonov. Gre za večjo škodo, kaj vse so odnesli, pa bo znano po opravljeni inventuri.

Ponoči so na počivališču Povir okradli dva državljana Romunije, ki sta počivala v vozilu. Iz predala je nekdo ukradel moško denarnico z vsebino (vsi dokumenti in 200 evrov).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija