POBESNELI LASTNIK APARTMAJA Z LOPATO NAD TURISTA: "Umakni se! J***m ti mater! To je privatno!" (VIDEO)

Svet

Obiskovalci plaže na Rabu se že dlje časa srečujejo z besom lastnika bližnjega apartmaja, ki si je del plaže preprosto prisvojil. Do sedaj je ljudi odganjal z megafonom, včeraj pa je šel še korak dlje – v roke je prijel lopato …

Letošnjo sezono se je lastnik apartmaja na rabski plaži Pudarice opremil z megafonom, s katerim kriči na vsakega, ki se približa "njegovi plaži". Nemudoma prične zmerjati in odganjati ljudi, tudi tiste, ki se "njegovemu koščku obale in morja" približajo s plovilom. To sicer počne že nekaj let.

Včeraj pa je šel še korak dlje. Ko je zagledal turista, ki se je kopal na delu plaže, ki si ga je preprosto prisvojil, je v roke prijel lopato in z njo zamahnil nevarno blizu presenečenega moškega. Med izpadom besa se je še prijel za mednožje, je za portal 24sata povedala očividka, ki je dogodek tudi posnela.

"Umakni se! J***m ti mater! To je privatno," se je na kopalca drl domačin. Kopalec naj bi bil tujec, tako da nikakor ni razumel, kaj se pravzaprav dogaja, je dogodek opisala očividka.

Incident na Rabu: Lopatom napao turista

Incident na Rabu: Lopatom napao turista Više na: https://bit.ly/3fSb26o

Objavil/a 24sata dne Ponedeljek, 20. julij 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
abakus |  22 .07. 2020 ob  11: 12
Enaka zelo slaba izkušnja dve leti nazaj.
Nerazumljivo obnašanje.
goldhorn |  22 .07. 2020 ob  08: 00
-1
Ta del plaže je FKK plaža. Je pač nagnal firbca.....
Koper |  21 .07. 2020 ob  20: 32
Ta karantena je res naredila veliko škodo na psihi ljudi.Bogi turist.