POBEGNILA IZ KOPRSKE TRGOVINE S PARFUMI IN KREMAMI: Varnostnik in prodajalec pa za njo!

Kronika

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 135 klicev. Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali pet tatvin, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v dveh primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali osem nezakonitih prehodov državne meje.

V Kopru je nekdo iz prodajalne ukradel prenosni pos terminal.

V eni od koprskih prodajaln je zaenkrat še neznana ženska v trgovini izvršila tatvino več parfumov in krem v skupni vrednosti 950 evrov. Zaposleni je to opazil in z varnostnikom stekel za njo. Nazadnje je predmete vrnila, nato pa se je odpeljala z osebnim avtomobilom, ki ga je vozil moški. Kazenska ovadba sledi. 

Zvečer je v Pacugu zagorel lesen objekt, velik 2 x 3 metre. Policisti preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

V Kopru je bilo v garažni hiši odkrito zapuščeno vozilo češke registracije, za katerega se je izkazalo, da je ukradeno. Policisti zadevo še preiskujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija