PO VEČ KOT DVEH LETIH NAŠLI UGRABLJENO DEKLICO: Skrita je bila pod stopniščem (FOTO)

Kronika

Policija v ameriški zvezni državi New York je našla pogrešano Paislee Shultis, ki je izginila leta 2019. Danes šestletno deklico so našli v ponedeljek skrito v hiši v sobi pod stopniščem v kraju Saugerties, je sporočila policija, ki je ob tem navedla, da je deklica v dobrem zdravstvenem stanju. Ugrabili naj bi jo njeni biološki starši.

Paislee (na fotografiji zgoraj) so medtem ponovno združili z zakonitim skrbnikom in starejšo sestro, je še sporočila policija. Njene biološke starše, ki niso imeli skrbništva, pa so obtožili vmešavanja v skrbništvo in ogrožanja dobrobiti otroka, poroča britanski BBC.

Paislee je po policijskih navedbah izginila iz okrožja Tioga v New Yorku julija 2019. Stara je bila štiri leta. Takratne oblasti so menile, da sta jo ugrabila njena starša, 33-letna Kimberly Cooper in 32-letni Kirk Shultis mlajši.

Policija je po prejemu informacije, da Paislee zadržujejo na skritem kraju v Saugertiesu v okrožju Ulster, pridobila nalog za preiskavo hiše. To je policija v preteklosti že preiskala. Policijo je informacija vodila do naslova, na katerem so nato našli deklico.

Lastnik hiše Kirk Shultis starejši je bil v času preiskave v hiši, pri čemer je policiji zatrdil, da ne ve, kje je Paislee.

Po dobri uri iskanja je eden od policistov opazil, da so stopnice, ki vodijo v klet hiše, zgrajene na nenavaden način. Ko so odstranili več desk, so našli Paislee in Cooperjevo, ki sta se skrivali v, kot je navedla policija, "majhnem, hladnem in mokrem" ograjenem prostoru.

Policija je zaradi izginotja deklice omenjeno trojico aretirala. Oče in sin sta bila kasneje do sojenja izpuščena, še navaja BBC.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija