PO TRČENJU V SEČOVLJAH SE JE RAZVILA PRAVA DRAMA: Policisti na pomoč poklicali zdravniško ekipo, Ljubljančanu odredili hospitalizacijo

Kronika

Včeraj ob 16.20 sta v Sečovljah trčila dva osebna avtomobila. Eden od voznikov je s kraja odpeljal v smeri Portoroža, policisti so ga ustavili na avtocesti, izven predora Kastelec. 77-letnega voznika iz Ljubljane so vklenili, ker se med postopkom ni umiril, zatem pa so še poklicali zdravniško ekipo. Odrejena mu je bila hospitalizacija. Sledi mu obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična. 

To sicer ni bila edina prometna nesreča, ki se je v zadnjih 24 urah zgodila na območju PU Koper. Ob 9.15 je v Portorožu 70-letni voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce z levim ogledalom oplazil 42-letnega pešca in ga lažje poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 20.20 so policisti PU Koper prejeli obvestilo, da na relaciji Strunjan–Belveder vijuga osebni avto. 56-letnega voznika so policisti ustavili v Izoli. Odklonil je preizkus alkoholiziranosti in poskušal z vozilom oditi s kraja, zato so mu odredili pridržanje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Danes zjutraj pa je v Strunjanu mladoletnik z električnim skirojem trčil v kolesarja, ki je utrpel lažjo poškodbo. 17-letniku sledi obdolžilni predlog, so še zapisali na koprski PU. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija