PO 'RAZKRITJU' KOPRSKE POLICISTKE BREZ MASKE: Če se vam zgodi kaj podobnega, so to vaše možnosti

Kronika

Pred dnevi smo objavili članek o policistki, ki med postopkom, ki ga je opravljala na Oljčni cesti v Kopru, ni uporabljala zaščitne maske. Prejeli smo pismo bralca, ki trdi, da se podobno dogaja tudi drugod po Sloveniji. Nekateri policisti naj med postopki ne bi nosili mask oziroma naj bi jih imeli pod nosom, pod usti in podobno.

Fotografija je simbolična.

Kot navaja bralec, želi opozoriti, da občani lahko takšne prijave zoper policiste vložijo preko obrazca na spletni strani: https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/drzava-druzba/kazniva-dejanja/pritozba-zoper-delo-policistov ali pošljejo pritožbo na elektronski naslov pritozbe.mnz@gov.si.

Ne zdi se mu namreč pravično, da plačilni nalog napiše nekdo, ki sam krši zakonodajo, s takšnim ravnanjem pa tudi ogroža druge ljudi.

V zvezi z dogodkom, do katerega je prišlo na Oljčni cesti, so koprski policisti prejeli prijavo še istega dne. Dogodek preverjajo pristojne strokovne službe, ki bodo, v kolikor se izkaže, da je policistka storila prekršek, tudi ukrepale, so nam že pred dnevi pojasnili na koprski policijski upravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija