PO OPERACIJI PREMEŠČEN V DRUGO BOLNIŠNICO: Woodsova kariera je vprašljiva

Svet

Legendarni ameriški golfist Tiger Woods je bil premeščen v drugo bolnišnico za nadaljnje zdravljenje po hudi prometni nesreči, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila bolnišnica v Kaliforniji, kjer so ga operirali po nesreči.

Tiger Woods

V bolnišnici Harbor UCLA so Woodsa v torek operirali zaradi več zlomov nog in drugih poškodb. Zdravljenje bo zdaj nadaljeval v znani bolnišnici v Los Angelesu Cedars-Sinai Medical Centre. Premestitev je sporočil direktor bolnišnice Harbor UCLA Anish Mahajan. Woods je bil v torek vpleten v prometno nesrečo, po kateri se je njegov avtomobil večkrat prevrnil. Iz močno poškodovanega vozila so ga rešili gasilci, Woodsa pa so zaradi hudih poškodb odpeljali v bolnišnico, kjer je bil operiran.

Petinštiridesetletni športnik, ki je pred nesrečo okreval po operaciji hrbta, je imel več zlomov nog in gležnjev. Policisti na kraju nesreče so dejali, da je imel Woods srečo, da je preživel. Ob prejetih poškodbah pa se pojavljajo vprašanja o nadaljevanju njegove kariere.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija