20 POŠKODOVANIH V NESREČI AVTOBUSA NA NEMŠKI AVTOCESTI: Vozniku se je nenadoma poslabšalo zdravje (VIDEO)

Kronika

V prometni nesreči avtobusa v Severnem Porenju-Vestfaliji je bilo zgodaj davi poškodovanih več kot 20 ljudi, od tega eden huje. Na avtobusu, ki je zapeljal s ceste in se prevrnil, so bili dijaki poklicne šole, ki so se vračali iz Anglije. Po prvih ugotovitvah naj bi do nesreče prišlo zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja voznika avtobusa. To je že druga hujša prometna nesreča avtobusa v Nemčiji ta teden.

Dvonadstropni avtobus s približno 60 potniki je v bližini kraja Werl v smeri Kassla zapeljal z avtoceste, trčil v zaščitno ograjo, zapeljal v brežino in se prevrnil na bok.

Po prvih ugotovitvah policije se je nesreča zgodila zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja 53-letnega voznika avtobusa. Voznik v nesreči sicer ni bil telesno poškodovan.

V nesreči ni bilo udeleženih drugih vozil.

To je že druga hujša prometna nesreča avtobusa v Nemčiji ta teden. V sredo se je v Nemčiji zgodila še ena hujša prometna nesreča, ko je avtobus s 54 potniki zapeljal s ceste in se prevrnil. Pri tem so umrle štiri osebe, še šest je bilo huje poškodovanih, 29 pa lažje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija