PO FIASKU V MAREZIGAH GRDOVIĆ NA SODIŠČU ZARADI 2,3 PROMILA: "Šel sem preparkirat avto"

Kronika

"Nisem kriv" je pred šibenskim sodiščem dejal hrvaški glasbenik Mladen Grdović, ko se je pred dnevi zagovarjal zaradi 2,3 promila na alkotestu. Sodišče mu je dosodilo denarno kazen v višini 10.000 kun.

Grdović je pred sodiščem povedal, da je bil tistega dne s prijatelji iz Istre na bencinskem servisu v Vrpolju, kjer so pili vino. Namenjeni so bili na nogometno tekmo med Hajdukom in Dinamom v Split, ki se je pričela ob 18.00, poroča portal Jutarnji list.

"Zavedal sem se, da sem pijan in v takem stanju nisem želel iti v Split. Ravno sem hotel poklicati svaka in sestro, da prideta pome. Šel sem samo preparkirati avto na prostor bencinskega servisa oziroma počivališča Vrpolje. Morda sem bil v prometu pet metrov, ko so pristopili policisti in mi odredili alkotest," je povedal pred sodiščem glasbenik. Ob tem je dodal, da se že pol leta ni dotaknil alkohola.

Gre za dogodek, ki se je zgodil 12. marca letos na avtocesti, ob 15.29, na počivališču Vrpolje, kjer so ga policisti ustavili, ko je vozil mercedes zadrskih registrskih oznak. Odredili so mu alkotest, ki je pokazal 2,3 promila. Spomnimo, Grdović je sredi maja letos doživel fiasko, ko je vidno pijan padel na koncertu v Marezigah.

Poleg izrečene denarne kazni mu je šibensko sodišče začasno odvzelo vozniško dovoljenje in štiri mesece ne sme voziti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  04 .07. 2022 ob  15: 29
-3
MA KOGA BOLI ZA TO PIJANDURO!
Bayliner |  03 .07. 2022 ob  12: 53
Hehe, če se sam ni dotaknil, se je pa alkohol dotaknil njega, hehe, že slišano od njemu podobnih ....
Maestral30knots |  03 .07. 2022 ob  09: 52
15
Alkoholik je in tu smo zaključili debato!