PO DUA LIPI ŠE ENO ZVENEČE IME: V puljsko areno prihaja Jason Derulo

Istra

Puljska arena bo 7. avgusta gostila ameriškega zvezdnika Jasona Derula. Obiskovalci koncerta bodo imeli priložnost uživati ​​v pop izvedbah in plesnih koreografijah večkrat nagrajenega pevca, tekstopisca in plesalca.

"Plesni koncert Jasona Derula je prava glasbena senzacija. Glasbeni nastop izvajalca spremlja atraktivna koreografija, tako da bo občinstvo imelo priložnost uživati ​​v vrhunski pop izvedbi, vzdušje najlepšega hrvaškega odra pa bo poskrbelo, da bo letošnji poletni glasbeni spektakel še bolj poseben," sta za časnik Glas Istre povedala organizatorja ASF Branko Percan in Sandro Želesko.

Odkar se je Derulo prebil na svetovni oder s 'Whatcha Say', svojim prvim platinastim singlom, je ta podiral rekorde v prodaji in poslušanosti. V začetku letošnjega leta je izdal dolgo pričakovani album 'Nu King', ki je ponovno zavladal glasbenim lestvicam.

Se je pa Derulo lani v središču pozornosti znašel zaradi obtožb pevke Emaze Gibson o spolnem nadlegovanju. Trdila je, da je pevec vsiljiv in je od nje zahteval spolne usluge. Poleg tega naj bi Derulo zahteval od nje, da sodeluje v spolnem ritualu z imenom 'kozja koža in ribje luske' (angl. 'goat skin and fish scales'), ki naj bi vključeval žrtvovanje koze in uživanje kokaina. Derulo je obtožbe označil za "popolnoma lažne in škodljive."

Pevka je nato lani vložila tožbo proti Gibsonu na višjem sodišču v Los Angelesu, obtožujoč ga zlonamerne obljube o karieri, ki jih ni izpolnil, spolnega nadlegovanja, kršitve pogodbe, ustrahovanja in nasilja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija