PO DRUŽINSKI TRAGEDIJI V LJUBLJANI: Osumljenca prijeli na območju Viča

Kronika

Ljubljanski policisti so na območju Viča v Ljubljani izsledili in prijeli 40-letnega osumljenca, ki naj bi v četrtek zvečer na tem območju z ostrim predmetom huje poškodoval 88-letno žensko. Življenje starejše ženske ni več ogroženo, ostaja pa na zdravljenju v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Kot navajajo, se 40-letni osumljenec pri prijetju ni upiral in pri tem ni bil nihče poškodovan. Policisti zdaj nadaljujejo z zbiranjem obvestil, storilca pa sumijo kaznivega dejanja zoper življenje in telo. Motiv za dejanje še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave, je pa bil osumljenec po do sedaj znanih podatkih v preteklosti obravnavan za eno kaznivo dejanje z elementi nasilja.

Ogled kraja kaznivega dejanja, pri katerem sta bila prisotna tudi dežurna preiskovalni sodnik in državni tožilec je zaključen. O vseh okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, še navajajo na PU Ljubljana.

Na območju Viča v Ljubljani je v četrtek zvečer nekaj pred 19. uro v eni izmed stanovanjskih hiš znani storilec z ostrim predmetom huje poškodoval 88-letno žensko, s katero je bil v sorodstvenem razmerju. Poškodovani so takoj nudili pomoč in jo z reševalnim vozilom odpeljali v urgentni blok UKC Ljubljana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija