PO AVTOCESTI JE DRVEL Z NEVERJETNIMI 417 KM/H: Poglejte ta posnetek vožnje Bugattija (VIDEO)

Svet

Češki milijarder Radim Passer je na avtocesti med Berlinom in Hannovrom preizkusil svoj luksuzni športni avtomobil Bugatti Chiron. Vas zanima, kako izgleda vožnja pri neverjetnih 417 km/h? Poglejte si posnetek.

Posnetek vožnje je 58-letni milijarder objavil na svojem YouTube kanalu. Na njem je tudi prikaz merilnika hitrosti.

Posnetek prikazuje tudi druga vozila, ki jih Passer prehiti. Zanje je na zadnji strani luksuznega športnega avtomobila objavil sporočilo "Želim vam prijeten dan".

Po poročanju nemških medijev je bil video posnet julija 2021. Komentiral ga je tudi prometni strokovnjak Roman Budský, ki je za češki portal Blesk povedal, da bi tako hitra vožnja lahko stala veliko življenj. "Pri takšni hitrosti lahko celo majhna neravnina na cesti vrže avto in na odprti cesti nikoli ne veš, kaj je pred teboj," je opozoril.

Mimogrede, Radim Passer je na Forbesovi lestvici na 33. mestu najbogatejših Čehov, piše Felix magazin.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  22 .01. 2022 ob  04: 23
saj samo taki 60 let v riti , ki ne morejo več sexat izkazujejo frajerstvo v divji vožnji...ubogi revčki saj jim itak drugega očitno ne preostane,nimajo več kaj pokazat,ne mečem vseh v isti koš ,da se ne bo kdo užalil,niso vsi isti.
Ištrijan |  21 .01. 2022 ob  19: 25
Sem mislil, da imajo taksne izpade nezrelosti dvajsetletni smrkavci zeljni dokazovanja in razkazovanja, ne pa mozje od 60 let v riti!