PLAŽA V SAN SIMONU OBKOLJENA S POLICISTI: Občan našel bombo

Kronika

Danes je bila plaža v San Simonu nekaj časa zaprta. Policija je zaprla okolico in zavarovala območje. Kot smo izvedeli, so našli neeksplodirano bombo.

Danes okoli 11. ure je občan pri plaži v San Simonu z detektorjem kovin v morju našel neeksplodirano bombo iz druge svetovne vojne. Območje so policisti zaprli in zavarovali do prihoda pripadnikov enote za protibombno zaščito, ki so jo izvlekli iz morja. Na PU Koper so nam povedali, da je bomba že uničena.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  05 .08. 2019 ob  02: 36
-6
To pa da nobenega ne briga, to zadevo odlično poznam. Dokler nekaj odgovornih Akrapovičev vztraja in dela, so nesposobni, neodgovorni pujsi lahko brezskrbno prisesani na socialno dudo, po nekih večinoma nepomembnih, še huje nepotrebnih službicah, in še to hvala Janši in Gorenaku oz. EU (EU seveda po njuni zaslugi), drugače bi se ★ pujsi ★ še vedno valjali v nekem zaudarjajočem ★ socialnem balkanskem ★ konglomeratu ... [ ki pa glede na nivo kulture, gospodarstva, zdravstva, itd. na Obali, niti ni več tako daleč. ]
Komunisti, povsod so |  05 .08. 2019 ob  02: 25
-4
@vseved Sem bil tudi sam takšnega mnenja, napišem ali ne, pa sem si rekel, če napišem in če samo en kreten tole prebere in si zagreni večer, sem zmagal. In sem napisal ...
vseved |  04 .08. 2019 ob  22: 39
@ kOMUNISTI POVSOD SO, utrujaš do nezavesti z neumnostmi ki nikogar ne brigajo- no razen Janše in Gorenaka.Obesi se, če pa nimaš za štrik, ti ga kupim jaz.
Komunisti, povsod so |  04 .08. 2019 ob  22: 34
-9
Koliko gorja imamo še danes zaradi retardiranih rdečuharskih pošasti, ki so hotele ustvariti enotno komunistično raso in svet brez meja; vsi enako neumni, vsi enako delomrzni, vsi enako revni. Današnji rdeči kulatoni so dodali še 'vsi enake barve', saj jim je začelo primanjkovati simpatizerjev oz. volilnih glasov, tako si jih uvažajo iz Maroka in Pakistana. In ko smo že pri tem, Kosovo je odprlo vrata prvemu paketu 800 ujetih top teroristov ISIS, ki so po porazu zaprti v iraških zaporih. Enkrat v Kosovu pa imajo, hvala naši ★ gospe ★ v EU parlamentu, itak na stežaaaaa...j odprta vrata v Slovenijo ;)