PIRANČANI SLAVILI V CENTRU LJUBLJANE: Ubranili naslov državnih prvakov (VIDEO)

Slovenija

Zmagovalci finalnega turnirja 3x3 ulične košarke na Slovenski cesti v Ljubljani so postali košarkarji ekipe 3x3 Piran. Slednji na kvalifikacijskih turnirjih niso blesteli, a so najboljše igre prikazali takrat, ko je bilo to najbolj potrebno in se zasluženo veselili ubranitve naslova državnih prvakov.

Za ekipo Pirana so igrali Adin Kavgič, Anže Srebovt, Gašper Ovnik in Simon Finžgar. Druga je bila Ljubljana Center, tretji pa Maribor.

Pri članicah je naslov prvakinj romal v roke JežičankAnja Dragar, Ema Lapajne, Sara Meden in Pia Zupan so bile najuspešnejše že po kvalifikacijskem delu tekmovanja. Druge so bile Stanežiče, tretja Ljubljana East Women.

Državni prvaaaki!!!

Objavil/a Košarkarski klub 3x3 Piran dne Sobota, 08. avgust 2020

V kategoriji fantov do 23 let so košarkarji ekipe Ljubljana East U23 potrdili premoč v letošnji sezoni. Pri fantih do 17 let so do naslova prvakov prišli igralci Hiše Primc, med njihovimi vrstnicami pa je bila najboljša zasedba Mi4.

Med fanti do 14 let so tudi na finalnem turnirju kraljevali Drmexi. Štirim zmagam na kvalifikacijskih turnirjih so dodali še končni uspeh v Ljubljani. Med rekreativci je zmaga pripadla ekipi T3XM. Zmagovalec v metanju trojk je postal Mark Hudobivnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija