PIKANTNO: O kom ali čem med seksom sanjari večina žensk?

Trendi

Po raziskavah sodeč velika večina žensk in moških med seksom s partnerjem sanjari o seksu z nekom drugim.

Toda to ni nekdo, ki ga poznajo, pravi najnovejša raziskava, o kateri piše Daily Star. Kar 62 % anketiranih žensk je priznalo, da fantazirajo o drugi osebi, enako med spolnim odnosom počne 56 % moških.

Britanke najpogosteje fantazirajo o zvezdnikih, kot so Daniel Craig, Brad Pitt, Justin Bieber, David Beckham in Aidan Turner. Kot pravijo, jih sanjarjenje o privlačnih moških vzburi. Med slavnimi imeni, o katerih sanja večina moških, pa so Katy Perry, Lady Gaga, Rihanna, Jennifer Aniston in Rita Ora.

Tako moški kot ženske priznavajo, da se med seksom s partnerjem trudijo ne razmišljati o ljudeh, ki jih poznajo.

Spletna stran za zmenke saucydates.com je več kot 8000 članov vprašala, h komu jim med spolnostjo najpogosteje uidejo misli. Oba spola pravita, da včasih pomislita na bivše spolne partnerje, ki so bili v postelji nadarjeni.

Glede na to raziskavo imajo ženske bolj erotične fantazije. Več kot 50 % jih priznava, da med ljubljenjem fantazirajo o seksu na plaži ali v hotelu z drugo osebo. Po drugi strani ima podobne fantazije komaj 35 % moških.

Tudi raziskava v znanstveni reviji The Journal of Sexual Medicine je pokazala, da več kot polovica žensk fantazira o seksu s tujcem. Newyorška seksualna terapevtka Cyndi Darnell pravi, da se to ne dogaja, ker želijo varati partnerja ali jim ta ni več všeč. "To, kar naredi fantazijo močno, je ravno dejstvo, da je fantazija," je povedala za revijo Oprah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija