PIJANI VOZNIK V PIRANU TRČIL V DVA AVTOMOBILA: Nato odpeljal dalje brez enega kolesa, vozil kar po feltni

Kronika

Včeraj ob 9.17 so policisti dobili obvestilo, da je na parkirišču pred skladiščem soli v Portorožu v vozilo prijavitelja rahlo trčil voznik Volva. Škoda ni nastala, je pa prijavitelj tudi povedal, da je šofer s kraja odpeljal in da je najverjetneje vinjen. Ni minilo prav dolgo, ko so policisti spet prejeli klic.

Vse fotografije so simbolične.

V drugo je policiste poklical 46-letni Koprčan, ki je povedal, da je na Valeti v njegovo vozilo trčil večji temen avto, zatem pa pobegnil proti Lucanu. Pri trčenju naj bi mu odpadlo eno kolo, pot pa naj bi nadaljeval kar po feltni. Policisti so na kraju ugotovili, da je 54-letni voznik osebnega avtomobila iz Kopra peljal po Koprski cesti proti Valeti, ko je pri odcepu za Šentjane, zaradi nepravilne strani vožnje, zapeljal levo preko polne ločilne črte in pri tem trčil v nasproti vozeče vozilo 46-letnika.

Po trčenju je nadaljeval z vožnjo proti Lucanu, vozilo pa so policisti izsledili parkirano pri hiši. Vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,38 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi pa mu obdolžilni predlog.

Pijan in z 'zavitkom' na Vespi

Ob 00.23 so policisti na Dolinski cesti v Kopru ustavili 31-letnega voznika mopeda Vespa. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,14 mg/l, v postopku je izročil tudi manjši zavitek alu folije s posušenimi rastlinski delci. Izdan mu je bil plačilni nalog, po rezultatih analize pa sledi še hitri postopek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija