PIJANA SAMA KLICALA NA REGIJSKI CENTER ZA OBVEŠČANJE: Policisti so jo izsledili pri Šmarjah, toliko je napihala!

Kronika

Sinoči ob 20. uri so bili koprski policisti obveščeni, da je na Regijski center za obveščanje poklicala ženska, ki je delovala, da je pod vplivom alkohola. Policisti so kmalu zatem pri Šmarjah izsledili 55-letno voznico, ki ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,92 mg/l. Odrejen strokovni pregled je odklonila, prepovedana ji je bila nadaljnja vožnja in odrejeno pridržanje, saj ni upoštevala ukazov policistov in jih tudi žalila. Sledi ji obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografija je simbolična.

Popoldan so policisti PU Koper dobili obvestilo, da je na počivališču Povir napačno parkirano tovorno vozilo, voznik pa je pod vplivom alkohola. Policisti so na kraju 53-letnemu državljanu Bolgarije, ki se je nedostojno vedel do uradnih oseb, odredili pridržanje. Delavci DARS-a so ga kaznovali zaradi napačnega parkiranja, policisti pa so mu izdali plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

V Šalari v Kopru je nekdo vlomil v prizidek. Ukradel je dve črpalki za hidrofor, 100 metrov bakrenega kabla v kolutu, kolut bakrene cevi z izolacijo in več kosov krogličnih ventilov različnih dimenzij. Škode je za 1200 evrov.

V Bošamarinu je nekdo vlomil v hišo in ukradel 50 litrsko posodo iz nerjavečega jekla z olivnim oljem. Škode je za 500 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija