PIJANA MARIBORČANKA PO PRIMORSKI AVTOCESTI: Toliko "pod gasom", da je vijugala med tovornjaki

Kronika

Včeraj ob 21.45 je policiste poklical očividec in povedal, da na avtocesti pri Uncu v smeri proti Kopru osebni avto močno vijuga, vključuje smernike, zavira, menja pasove ter vijuga med tovornimi vozili. Policisti so vozilo ustavili pred izvozom Senožeče. 42-letni voznici iz okolice Maribora je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,95 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odredili so ji pridržanje, sledi obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografije so simbolične. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 34 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 125 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in en vlom ter nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije. Ilegalnih prehodov državne meje niso obravnavali.

Italijanski varnostni organi so policiste obvestili, da so našli zapuščeno vozilo, ki je beleženo kot ukradeno v Sloveniji, januarja letos. Lastnik je že obveščen, postopki potekajo.

Ponoči je nekdo v Piranu vlomil v prodajalno. V notranjosti je premetal police in podrl nekaj koles, odnesel pa ni nič.

Popoldan so policisti na kontrolni točki Krvavi potok 50-letnemu državljanu Albanije zasegli ponarejen potni list Albanije. Sledi mu kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija