PET SUBTILNIH ZNAKOV, DA VAS NE LJUBI VEČ: Če počne te stvari, so se čustva ohladila

Trendi

Ste zaljubljeni in v zvezi, vendar se vam zdi, kot da je vaš partner že nekaj časa zadržan in odsoten. Izogiba se očesnemu stiku, vajina komunikacija pa je čedalje slabša? Morda so to znaki, da so čustva med vama zamrla. Obstaja nekaj precej jasnih signalov, na katere morate biti pozorni, če sumite, da vas partner ne ljubi več.

Nezanimanje

Ko ga nekaj vprašate, odgovori z "da" ali "ne". Le redko prične pogovor na lastno pobudo in vidite, da ni več pripravljen govoriti z vami kot nekoč.

Izogibanje očesnemu stiku

To je očiten znak, da imate opravka z osebo, ki bi bila raje kje drugje kot z vami.  Izogibanje očesnemu stiku med pogovorom lahko pomeni tudi, da vam sogovornik nekaj skriva.

Družabnih srečanj se ne udeležujeta več skupaj

To je klasičen pokazatelj pomanjkanja naklonjenosti. Če sta včasih skupaj hodila na družinska kosila in praznovanja in sta komaj čakala, da gresta ven s prijatelji, zdaj pa se vaša ljubljena oseba na takšne dogodke poda sama, je čas, da se vprašate, zakaj to počne. 

Ne drži svojih obljub

Kadar ne izpolnimo obljub, ki jih damo tretji osebi, je to "le" znak neodgovornosti. Če pa ne izpolnimo obljub, danih ljubljeni osebi, ima to večjo težo. Prevarano zaupanje ni samo znak nespoštovanja, ampak tudi pomanjkanja ljubezni.

Ne spoštuje te več

Spoštovanje mora biti temelj vsakega odnosa. V ljubezni je spoštovanje nujno, sploh ko govorimo o zreli ljubezni, in ne zgolj zaljubljenosti. Partner bi vas moral ceniti kot osebo in spoštovati vaše mnenje. Takoj, ko opazite, da je spoštovanje iz vašega odnosa izginilo, je čas, da se odkrito pogovorite s partnerjem. Če mu je nerodno in se izogiba pogovoru, za vas nimamo dobrih novic - ne ljubi vas več na način, ki je nujen, da čustveni odnos traja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija