'PESTER' DAN ZA POLICISTE: Vinjen Ljubljančan po Kopru nadlegoval goste, ženski v Luciji prosjačili mimoidoče

Kronika

Občan je včeraj sporočil koprskim policistom, da pred eno od trgovin v Luciji dve ženski prosjačita denar za gluhoneme. Bili sta z vozilom francoskih registrskih tablic, vozil pa je moški. Policisti jih sicer niso še izsledili, vse pa opozarjajo, naj ne nasedajo tovrstnim prošnjam in naj od oseb, ki zbirajo denar v dobrodelene namene, zahtevajo potrdilo upravne enote, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografiji sta simbolični.

V Dolnjih Ležečah so policisti 40-letnemu Sežančanu zasegli moped, ki ni bil registriran, voznik pa ni imel vozniškega dovoljenja. V Izoli pa so policisti zasegli osebni avto 41-letnemu Koprčanu, ki prav tako ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Obema sledi obdolžilni predlog.

V trgovskem centru v Kopru je popoldan vinjen moški doma iz okolice Ljubljane po trgovinah nadlegoval goste in zaposlene. Ob prihodu policistov se ni pomiril in je nadaljeval z kršitvijo, zato mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Popoldan je v Izoli po parkirišču 'čudno' vozil voznik osebnega avtomobila. Policisti so 58-letnemu domačinu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,48 mg alkohola/l izdihanega zraka. Prepovedana mu je bila nadaljanja vožnja, sledi mu obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija