PASJE PUSTOLOVŠČINE S PREDELANIM ŠOLSKIM AVTOBUSOM: Zabavajo se v parkih in uživajo v druženju (FOTO, VIDEO)

Svet

Za pasja trenerja Denzla in Belindo Morrison je njuno delo prava sanjska služba. V okviru družinskega podjetja Ruff and Puff, s predelanim šolskim avtobusom prevažata kužke po kanadskem mestu Calgary, ki jima jih lastniki zaupajo v varstvo. V mestu se tako vsakodnevno odvija prava pasja pustolovščina. Štirinožni ljubljenčki tako namesto, da bi čakali doma, v okviru pasjega vrtca obiskujejo različne pasje parke in se podajajo na nepozabne dogodivščine.

Preurejen avtobus, ki je zdaj poln radovednih pasjih gobčkov, je hitro osvojil srca uporabnikov družbenih omrežij, kot sta Instagram in TikTok. Z videoposnetki veselih kužkov v vozilu sta Denzel in Belinda pritegnila pozornost mnogih ljubiteljev živali.

@ruffandpuffyyc Ruff and Puff Doggy Daycare Bus!  Located in Cakgary, Alberta, Canada ???????? #dogs #dogsoftiktok #puppy #petsoftiktok #canada #calgary #alberta #dogtok #petlover ♬ original sound - Ruff and Puff

Družabna in razigrana narava pasjih trenerjev omogoča, da se popolnoma prilagodita potrebam in željam svojih 'vrtičkarjev'. V vrtcu jim ponudita obilo časa za igro, tekanje, vohljanje in raziskovanje. Z njuno strastjo do dela in poznavanjem pasjih potreb je poskrbljeno, da se kosmatinci vsak dan veselijo novih prigod.

Sledilci so navdušeni nad njunimi videoposnetki in komentirajo: "Najboljša služba na svetu! Vajina ljubezen do psov je nalezljiva in psi so srečni, da vaju imajo. S tem ne polepšata le njihovih dni, temveč prinašata veselje tudi nam." Denzel in Belinda s svojo predanostjo ne le ustvarjata nepozabne izkušnje za kužke, temveč tudi izžarevata navdih in ljubezen do dela, ki osvaja srca po vsem svetu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija