PARTNER ZAŽGANE GROSUPELJČANKE V PRIPORU: Njeno življenje še vedno ogroženo, šlo naj bi za maščevanje

Kronika

Po doslej zbranih obvestilih policije je 47-letni moški, ki so ga v petek zvečer po dveh dneh iskanja prijeli v Mali Račni v Občini Grosuplje, utemeljeno osumljen kaznivega dejanja poskusa umora. Osumljen je, da je po prepiru z vnetljivo tekočino polil 44-letno partnerko in jo zažgal. Njeno življenje je ogroženo. Osumljeni je od danes v priporu.

Policisti so bili v sredo zvečer obveščeni, da je bila na območju Grosuplja huje opečena 44-letna ženska, ki jo je na dvorišču našel njen sin. Odpeljali so jo v Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, njeno življenje je ogroženo.

V povezavi z dogodkom so nato policisti iskali njenega 47-letnega partnerja, ki so ga po obvestilu občanov v petek zvečer prijeli v Mali Račni. Moškega, ki se prijetju ni upiral, so policisti danes privedli k preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila pripor.

Po do sedaj zbranih obvestilih je 47-letnik utemeljeno osumljen kaznivega dejanja poskusa umora. Motiv za dejanje je glede na sedaj znane podatke maščevanje, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, kjer nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

VIDA MACURA IN NUŠA ROJS V KOPRU: Kaj sta punci ekstremno (za)kuhali? (VIDEO in FOTO)

Nuša slovensko Obalo zelo dobra pozna in zelo rada jo tudi večkrat obišče. Med drugim meni, da je zdravju prijazna morska atmosfera, še posebej v trenutnih epidemioloških razmerah, ko se soočamo s korona virusom, najbolj primerna lokacija za oddih. Nuša je Štajerka, s petjem se ukvarja že vrsto let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija