OSEBE, ROJENE V TEH DVEH ZNAMENJIH, SO NAJPAMETNEJŠE: Kaj pa je odlika vašega znaka?

Trendi

Zemeljski znaki izkazujejo praktično inteligenco, ognjeni znaki so najbolj intuitivni. Vodnarji in škorpijoni so medtem najpametnejša astrološka znamenja, pravijo astrologi. Vendar se njihova inteligenca precej razlikuje.

Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, imajo najvišjo stopnjo analitične inteligence, ki jo merijo kognitivne sposobnosti in inteligenčni kvocient. Škorpijone pa krasi bolj pronicljiva inteligenca, najboljši so pri realističnem ocenjevanju in razumevanju sveta kot celote.

"To ne pomeni, da drugi znaki zodiaka niso inteligentni, so, a po svoje. Tudi dvojčki in tehtnice imajo ogromno mentalnih sposobnosti," razlaga astrolog Neil Crabtree. "Raki in ribe premorejo največ čustvene inteligence. Z drugimi besedami, odlično prepoznajo ter presojajo svoje in občutke drugih," je dodal.

Zemeljska znamenja bik, devica in kozorog kažejo praktično inteligenco, medtem ko so ognjeni znaki oven, lev in strelec najbolj intuitivni, s tem pa najprimernejši za vodilne položaje v poslovnem svetu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija