ORTOPED NAJ BI OPERIRAL, ČEPRAV BOLEHA ZA PARKINSONOVO BOLEZNIJO: Pacient od operacije šepa

Trst

V znani oddaji Le Iene na italijanski televiziji Italia Uno so pred dnevi razkrili primer tržaškega zdravnika, ki naj bi opravljal kirurške posege, čeprav boleha za nevrološko boleznijo. Pred kamero je stopil Roberto, ki naj bi po sicer rutinskem kirurškem posegu pričel šepati.

Kot je v prispevku oddaje Le Iene povedal Roberto, ki je stopil pred kamero, je šel na operacijo, da bi mu odstranili kostni izrastek na nožnem palcu. Ker se je kirurški poseg ponesrečil, Roberto od takrat šepa.

Zdravnik naj bi mu odstranil le milimeter ali dva odvečne kosti, a naj bi mu dejansko odrezal celo kost. Posledica naj bi bila šepavost, ki je za seboj potegnila še več težav z zdravjem. Roberto ima bolečine v hrbtu in kolku, zato vsakodnevno uživa zdravila proti bolečinam.

Roberto

Poseg naj bi opravil tržaški ortoped, ki naj bi bolehal za Parkinsonovo boleznijo, a naj bi kljub temu operiral paciente. Poseg naj bi Robertu opravil leta 2013. Roberto je tresljaj zdravnikove roke opazil deset dni po operaciji, ko mu je odstranjeval šive. Zaradi tresljaja naj bi omenjeni zdravnik Roberta po nesreči tudi porezal po nogi, piše Primorski dnevnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija