OPOZORILA GA JE, NAJ NE URINIRA PO BANKOMATU, V 'ZAHVALO' PA DOBILA ZLOMLJEN NOS: Dva moška v Novi Gorici napadla mlajšo žensko (FOTO)

Kronika

Na družbenem omrežju Facebook je na zadnji dan starega leta veliko ogorčenja in neodobravanja vzbudil zapis mlajše ženske, ki je v Novi Gorici doživela neprijetno izkušnjo. Kot je zapisala, naj bi jo fizično napadla dva moška, ker je enega izmed njiju opozorila, naj ne urinira po bankomatu. Zaradi opazke jo je odnesla z zlomljenim nosom in okrvavljenim obrazom.

Kot je zapisala, je do incidenta prišlo pred bencinsko črpalko Petrol v Novi Gorici. Ko je z mamo hotela pristopiti do tamkajšnjega bankomata in dvigniti denar, je opazila, da po njem urinira moški, star približno 30 let. Stopila je do njega in ga vprašala, ali se mu zdi primerno urinirati po bankomatu, s tem pa je izzvala nepričakovano reakcijo. Skupaj s še enim moškim, očitno prijateljem, sta se spravila nanjo.

"Rezultat je očiten na sliki. V zahvalo pa zlomljen nos," je v objavi, ki jo je delila na družbenem omrežju zapisala napadena Novogoričanka. Kot je še dodala, incidenta ne razglaša, da bi se komurkoli smilila, ampak da pokaže, "kakšen odnos imamo med seboj ter kako sprejemamo napake".

Napad je tudi prijavila policiji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija